Vi söker fasta hyresgäster till kontorsrum

Nu har vi plats för fler fasta hyresgäster i Bagarmossens Folkets Hus. Vi har två kontorsrum i olika storlek att hyra ut till fasta hyresgäster under längre period. De passar perfekt för det lilla företaget, föreningen eller organisationen som behöver en praktisk arbetsplats i kreativ miljö.

1. Studierummet 33 m²

Studierummet är på 33 m² och ligger på våning 2 i huset. Möjlighet till egen ingång från Djupågatan.

2. Kontorsrum 15 m²

Kontorsrummet ligger på våning 2, längst ned i raden av kontorsrum ovanför foajén (se bild). Rummet är på 15 m² och kan möbleras på olika sätt för att passa just din verksamhet. Stort fönster ut mot Biblioteket och Kulturskolan.

Välkommen som hyresgäst hos Bagarmossens Folkets Hus.

Som hyresgäst får du egna lokaler i ett hus med en levande verksamhet från kultur- och föreningsliv. I huset finns Yogastudio och flera mindre företag och organisationer. Bredband finns och en liten servering i foajén.

Folkets Hus är lättåtkomligt för besökare med ingång från Lagaplan i Bagarmossens centrum. Det är nära till parkering och kommunala färdmedel. Möjligheterna till en andningspaus mellan möten och jobb är stora med direkt anslutning till stora fritids- och rekreationsområden i Nacka reservatet med omnejd.

Kontakta oss för mer information om hyra, kontrakt och visning av lokalerna. 

info@bagisfh.se

Tel 08-649 27 55