Registrations have closed.
Efterhäng – Imse Vimse Mozart

Efterhäng – Imse Vimse Mozart

2530 2530 people viewed this event.

Barnen får träffa Mozart som just har vaknat efter en djup sömn, utmattad efter att ha varit på turné med sina vänner i 250 år!

🎟 Köp biljett på Tickster 

Barnen bjuds på smakprov ur Mozarts tidiga kompositioner och även korta delar ur några av Mozarts operor – Trollflöjten och Don Giovanni. Tillsammans med barnen hittar han sedan på material till helt nya arior och operascener som skapas i nuet.

Efterhäng är mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet – allt för att göra det enkelt!

Från 15.30 finns mellis till försäljning för en billig peng.
Konserten börjar 16.30.
Biljetten kostar 50 kr, gratis för barn under 2 år.

Operaimprovisatörerna bildades 2007 och är en av få grupper i världen som sysslar med improviserad opera på professionell nivå. Målsättningen är enkel: att förnya och utveckla operakonsten och att nå ut med opera till hela folket, inte bara de få som besöker storstädernas operahus. Genom att blanda opera och improvisationsteater skapar de ny opera i samspel med publiken, oavsett om det rör sig om en förskoleklass på landet, en ledningsgrupp för ett IT-företag vid Stureplan eller ett äldreboende.

Operaimprovisatörerna är: Alexandra Orrgård Solén, Sara Wilén, Linus Flogell, Samuel Jarrick, Mette af Klint, Maria Olofson, David Hornwall, Fredrik af Klint

Konserten ingår i serien Efterhäng som anordnas i samarbete med Musikcentrum Öst med stöd av Stockholms stad, Botkyrka kommun och Sollentuna kommun.

 

När

2023-04-06 kl 16:30
 

Vad

 

Taggar

Dela