Registrations have closed.

Efterhäng – Dumma fula dag

615 615 people viewed this event.
50 kr. Gratis för barn under 2 år
Biljett krävs

En nyskriven musikal där små och stora känslor får utlopp med hjälp av musikteaterns magi.

🎟 Köp biljett på Tickster Föreställningen börjar 16.30 

Dumma fula dag är en komisk, varm musikal där känslorna åker berg- och dalbana för barn 2-6 år och deras vuxna. Det går ner och upp, det svänger och det svänger fort – precis som det är i livet och igenkänningen är hög. Vi möter vi ett syskonpar där lillasyster vaknar på helt fel sida och inget kan få henne på andra tankar, hur mycket storasyster än försöker.

Lina Forsberg skriver och spelar musikteater för barn och unga, främst genom sitt musikteaterkompani Kompani Dagg, vars musikaler för barn och deras vuxna turnerar runt om i landet till allt från förskolor, kulturhus och utomhusscener till bibliotek. Musikglädjen och kärleken till musikal som konstform står alltid i centrum.

EFTERHÄNG är mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet – allt för att göra det enkelt!

Konserten ingår i serien Efterhäng som anordnas i samarbete med Musikcentrum Öst med stöd av Stockholms stad, Botkyrka kommun och Sollentuna kommun.

Fotograf: Nikola Stankovic

 

När

2022-10-06 kl 15:30
 

Vad

 

Taggar

Dela