Registrations have closed.

1925 1925 people viewed this event.
180 kr (140 reducerat)
Biljett krävs

Bagis Comedy! Elina Du Rietz med vänner

Bagis Comedys säsongsavslutning firar vi på ett storartat sätt med några riktiga kanonbokningar! 

Förutom vår eminenta MC Elina Du Rietz ser ni inga mindre än Bianca Kronlöf, Daniel Sanchez och Zinat Pirzadeh!

🎟 Köp biljetter på Tickster

ELINA DU RIETZ är ståuppkomiker och skådespelare. Om du missat Elinas stand up så har du säkert sett henne på tv i Solsidan, Beck, Folk med Ångest, Tårtgeneralen, eller just nu i Netflixserien Kärlek och Anarki.

Under 2018-2019 turnerade Elina med sin första soloshow PK-FITTAN och det säger väl en hel del om henne. Hon driver sanslöst med sig själv i sina tappra försök att göra rätt, hon driver med er och hon kastar sig mellan olika karaktärer hon stöter på i livet.

Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-ås” som är hennes alter ego. Mamman som gör allt ”fel” och säger sånt som man som förälder bara tänker.

BIANCA KRONLÖF har haft många järn i elden de senaste åren. Hon spelar ”Liana” i den hyllade Svt-serien ”Deg” hon är en av deltagarna i Parlamentet och hon vann tävlingsprogrammet Bäst i Test 2017.

Bianca spelade huvudrollen i filmen Svenskjävel från 2015, och för hennes rollprestation vann hon priset som Årets Nykomling på Guldbaggegalan 2016. Samma år vann hon och Tiffany Kronlöf Kristallen för ”årets humorprogram” för ”Full Patte” som hon spelade i och skrev tillsammans med Tiffany Kronlöf och Sara Haag. 

2022 debuterade hon som författare med boken ”Brev till mannen”. Har ni inte sett Bianca kommer ni garanterat älska henne!

DANIEL SANCHEZ är komikern som växte upp i Rinkeby som ville bli fotbollsproffs och idrottslärare men nästan hamnade i ett liv i kriminalitet. 

När han hoppade av lärarprogrammet chansade han på standup och idag har han uppträtt på de flesta scenerna i Sverige som Norra Brunn, RAW Comedy Club och Oslipat. Med sin avslappnade stil skojar Daniel om hur det var att växa upp i Rinkeby blandat med satir, personliga historier och mörk humor. 

Ni har sett honom i Släng dig i Brunnen eller Dilan och Moa på SVT och kanske hört honom i Tankesmedjan i P3. Idag gör han satir varje vecka på Dagens Nyheter i sitt program Veckans D.S. Har ni inte sett Daniel kommer ni garanterat älska honom!

ZINAT PIRZADEH är komiker, författare, sommarpratare, föreläsare, människorättskämpe, berättare och studie- och yrkesvägledare. Titlarna är många och långa så kalla henne bara Zinat! 

Har ni inte sett Zinat kommer ni garanterat älska henne!

 

När

2022-12-16 kl 18:00
 

Vad

 

Taggar

Dela