Registrations have closed.
Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

1332 1332 people viewed this event.

Bagis Comedy är tillbaka!

🎟 Köp biljett på Tickster

Klubben där MC Elina Du Rietz bjuder in tre av sina favoritkomiker till varje tillfälle och våren är full kanonbokningar! Denna gång ser ni inga mindre än Anna Blomberg, Christoffer Fernis och Dessi Hietala!
OBS OBS OBS!! Ann Westin har tyvärr fått förhinder, MEN istället kommer underbara Anna Blomberg!

___

Baren öppnar 18.00

Show 20.00

___

ELINA DU RIETZ är ståuppkomiker och skådespelare. Om du missat Elinas stand up så har du säkert sett henne på tv i Solsidan, Beck, Folk med Ångest, Tårtgeneralen, eller Kärlek och Anarki.

Under 2018-2019 turnerade Elina med sin första soloshow PK-FITTAN och det säger väl en hel del om henne. Hon driver sanslöst med sig själv i sina tappra försök att göra rätt, hon driver med er och hon kastar sig mellan olika karaktärer hon stöter på i livet.

Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-ås” som är hennes alter ego. Mamman som gör allt ”fel” och säger sånt som man som förälder bara tänker.

___

ANNA BLOMBERG är skådespelare och komiker och kanske främst känd för sina imitationer. Hon slog igenom i Kvarteret Skatan och har sedan dess synts flitigt både på tv, på scen och i radio.

___

CHRISTOFFER FERNIS uppträder på klubbar runt om i landet. Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och har även synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan! Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

___

DESSI HIETALA

Från den frusna tundran i Norrland kommer här en riktig smällkaramell. Dessi Hietala blandar burdust och tramsigt med vilda anekdoter! Hon är mångsysslare som både skriver, filmar och producerar humor. Hon har jobbat för Sveriges Radio och underhåller även ungdomarna på TikTok. Man kan ta del av hennes frispråkiga humor och bitska charm runt om på Sveriges stand up-scener. 

 

När

2023-02-03 kl 20:00
 

Vad

 

Taggar

Dela