Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

Registrations have closed.
Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

578 578 people viewed this event.

Bagis Comedy gästas denna gång av inga mindre än NAGHMEH KHAMOOSH, SIMON GÄRDENFORS och UMIT DAG!

Köp biljetter på Tickster

Sedan NAGHMEH KHAMOOSH gav sig in i komedivärlden för fem år sedan har hon gjort kometkarriär och blivit ett namn på flera av de stora klubbarna. Två år i rad har hon stått på prispallen i Lunds humorfestivals Grand Comedy Slam och sist satt hon med i juryn.
Hon skämtar gärna om kulturkrockar, fördomar och sånt som ens mamma inte vill att man skojar om.

SIMON GÄRDENFORS är känd som rappare och serietecknare men framförallt också komiker! Multitalangen driver den populära podcasten Arkiv Samtal och har även medverkat i SVT’s Släng Dig i Brunnen, Samhällsjudo på TV4 samt i Comedy Central Stand Up – Utan Gränser.

UMIT DAG är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbusiness sedan han var liten grabb med allt från teater och radio till just stand-up. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik.

ELINA DU RIETZ började med teater när hon var 9 år. När hon fyllt 32 hittade hon standup, vann nybörjartävlingen Bungy Comedy och efter det har båda smält ihop till en perfekt kombination.
Hennes humor är fysisk, med många karaktärer, bitsk men ändå med glimten i ögat. Hon gör företagsgig och skriver comedy samt har en stor humorkanal på TikTok, där hon gjort sig känd som sitt alter ego ”Nettan från V-ås”.

Elina ses regelbundet på de största stand up- klubbarna i Sverige såsom Raw Comedy Club och Norra Brunn, samt på tv och film. Senast såg ni Elina i Flykten till Östermalm, och tidigare i allt ifrån Partaj och Solsidan till Jordskott och Tårtgeneralen.

I samarbete med ABF Stockholm

 

När

2024-04-26 kl 20:00
 

Vad

 

Taggar

Dela