Registrations have closed.
Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

1742 1742 people viewed this event.

Bagis Comedy är stand up-klubben där MC Elina Du Rietz bjuder in tre av sina favoritkomiker till varje tillfälle. Denna gång ser ni inga mindre än Fritte Fritzson, Melody Farshin och Martin Johansson!

 Köp biljett på Tickster

Baren öppnar 19.00

Show 20.00

___

ELINA DU RIETZ är ståuppkomiker och skådespelare. Om du missat Elinas stand up så har du säkert sett henne på tv i Solsidan, Beck, Folk med Ångest, Tårtgeneralen, eller Kärlek och Anarki.

Under 2018-2019 turnerade Elina med sin första soloshow PK-FITTAN och det säger väl en hel del om henne. Hon driver sanslöst med sig själv i sina tappra försök att göra rätt, hon driver med er och hon kastar sig mellan olika karaktärer hon stöter på i livet.

Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-ås” som är hennes alter ego. Mamman som gör allt ”fel” och säger sånt som man som förälder bara tänker.

___

FRITTE FRITZSON har ståuppat sedan 2006 och innan dess gjorde han revyer, spex och sketchföreställningar. Man skulle kunna säga att humorn förföljt honom sedan barnsben. Klubben Oslipat som Fritte startade med Marcus Johansson 2006 finns idag i sex städer. Förutom på Oslipat uppträder Fritte regelbundet på landets största scener inklusive Norra Brunn. Han har också lett Svenska Standupgalan fem gånger och roat folk på företag och festivaler över hela landet.

___

MELODY FARSHIN. Melodys standup belyser samhällets olika skikt, då hon själv kommer från orten och låter ortens röst bli hörd. Hon är en inspiration för bla unga tjejer från olika kulturer och bakgrunder, men framförallt för helheten som lever i ytterstaden. Melody vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.
Melody har jobbat med humor och stand-up sen debuten i januari 2008. Hon är född 1988 och bor i Stockholm västerort, Husby. Hon har uppträtt på stora scener och event som tex: Bråvalla, Almedalen, och svenska FN-förbundet, samt andra scener som: Ortens bästa poet, Norra Brunn och RAW Comedy Club mm.Melody är en viktig och färgstark komiker som kommer höras och synas mycket framöver med humor som sitt verktyg. Hennes standup gör skillnad! På riktigt.

___

MARTIN JOHANSSON är en erfaren komiker som åker runt och uppträder på Sveriges stora och små scener, t.ex. Norra Brunn. Han driver ståuppklubben Änna Go Standup i Göteborg med omnejd.
Martins humor kan definieras som vardagsobservationer blandat med personliga anekdoter om sin uppväxt som adopterad. Med en trygg scennärvaro, underbart kroppspråk och grym tajming lockar Martin publiken till många härliga skratt.

 

När

2023-04-21 kl 20:00
 

Vad

 

Taggar

Dela