Husvärd sökes för föräldrarvikariat

Bagarmossens Folkets hus är en ideell förening med en aktiv styrelse från stora delar av Bagarmossens föreningsliv. Folkets hus är en ibland livlig kulturmötesplats med ett utbud av film, teater, utställningar, men framför allt är vi en mötesplats för de som bor i Bagarmossen med omnejd för att gå på kurs, repetera, hålla möten, konferenser och fester. Aktiviteterna äger rum både på dagar och kvällar med en övervikt på kvällar. Vi har också ett antal fasta hyresgäster som hyr kontor mm.

Vi söker nu en husvärd för ett vikariat. Som husvärd tar du emot och servar hyresgäster samt arbetar med våra evenemang. Vi arbetar med aktivt värdskap och alla behöver kunna hugga i med det mesta. I den dagliga driften arbetar husvärden med att förbereda bokningar, svara i telefon, hålla efter städning. Utöver det gäller att planera framåt med kommande evenemang och de kontakter som behövs tas där. Den utlysta tjänsten har ett fokus på fastigheten och att huset ska rulla på, med ansvar som inköp, sophantering, underhåll och brandsäkerhet. Du behöver vara händig, och ha koll på enklare teknik. Meriterande om du är biomaskinist.

Lön enligt avtal. Tjänsten är på 80%. Varierade arbetstider inkl kvällar och helger på schema. Tidsperiod: deltid 40% i januari och full tid 80% februari till och med augusti. Sommarledigt företrädesvis juli månad då Folkets hus stänger.

Skicka din ansökan till info@bagisfh.se och skriv Husvärd i ämnesraden.
Vi vill ha din ansökan senast 24 november.

Vid frågor kontakta verksamhetschef Lena Wolmner 0706494953.