Sommar på Folkets hus

Sommar på Folkets hus

Hej alla andelsägare och andra Folkets Hus-fans! Nu tar vi ledigt några veckor och stänger för allmänheten. Huset öppnar igen lagom till skolstarten. Sensommarens och höstens evenemang kommer fyllas på i kalendariet, och det finns en del spännande att läsa i senaste nyhetsbrevet. Vi ses snart!

💌 Nyhetsbrev 21 juni 2022

Kategorier  

Sökes: Producent/assistent – kort ansökningsperiod

Riksteaterföreningen Söder om Söder – Årsta söker en junior producent för samordning, administration och kommunikation för 25-40 föreställningar per säsong  fördelade på fyra spelplatser, söder om söder i Stockholms stad. 

Producenten är kontaktperson för de föreställningar som programrådet för Riksteaterföreningen Söder om Söder bokar. Du ansvarar sedan för arbetet, ax till limpa. Du har kontakter med såväl spelplatser, som producenter och turnéledare. Du hanterar kontrakt och budget. Du arbetar med upplägg i intranät och biljettsystem samt sociala medier. I arbetet ingår uppsökande arbete mot stadsdelar, förskolor och skolor, i våra fyra förorter samt lokal marknadsföring av föreställningarna.  I rollen ingår även arbete vid föreställningstillfällen. Kännedom om förutsättningarna för scenkonst i Stockholm är meriterande.

Varaktighet: provanställning /visstidsanställning 6 månader från 1 augusti med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en heltidstjänst med viss arbetstid på kvällar och helger. Lön enligt avtal. Sista dag för ansökan 10 juni.

Om du är intresserad vänta inte, skicka in  din ansökan nu till styrelsen@riksteaterforeningensos.org

Vi läser ansökningarna och kallar intressanta kandidater till intervju fortlöpande.
Har du frågor om tjänsten kontakta ordförande Lena Wolmner på 0706494953.

Riksteaterföreningen Söder om Söder – Årsta samarbetar idag med fyra Folkets husföreningar i Stockholms stad som sprider scenkonst i södra Stockholm. Föreningarna finns i Årsta, Bagarmossen, Hägerstensåsen och Älvsjö.

Kategorier