Bagarmossens Folkets Hus

Sökes: ekonomiassistent och receptionist/bokare

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut

Bagarmossens Folkets hus söker ekonomiassistent och receptionist/bokare (minst 75%).
Bagarmossens Folkets hus är Stockholms största Folkets hus och en av de viktigaste mötesplatserna för kultur, föreningsliv och möten i södra Stockholm. Vi är en verksamhet som utvecklas och växer och som under de senaste åren genomgått en omfattande förändringsprocess. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill vara med och bygga upp vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent och receptionist/bokare är du verksamhetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemanna receptionen samt ta emot och registrera inkommande bokningar och ta emot och registrera nya kunder i systemet. Du hanterar också manuell fakturahantering, in- och utbetalningar, support kring fakturahantering samt administration, redovisning och kund- och leverantörskontakter.

I en liten och dynamisk verksamhet som Bagarmossens Folkets hus kan dock arbetsuppgifterna vara mycket varierade. Förutom de huvudsakliga arbetsuppgifterna kan det handla om att möblera och städa, bemanna husets café, göra inköp, uppdatera sociala medier-konton, hänga utställningar, vara publikvärd vid teaterföreställningar och hjälpa husets gäster och kunder på olika sätt, med mera.

Erfarenhet och profil
Du är social, strukturerad, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att jobba i en verksamhet där tempot varierar. Vissa dagar är det lugnt och du kan jobba på i egen takt, medan andra dagar är mycket hektiska och kräver att du agerar flexibelt utifrån de situationer som uppstår. Utbildning inom ekonomi på minst gymnasienivå är ett krav. Arbetslivserfarenhet inom ekonomiskt arbete är meriterande. Tidigare administrativ erfarenhet och
erfarenhet av att ha arbetat i reception, med bokning och fakturering är tungt vägande meriter. För tjänsten är det också meriterande med tidigare erfarenhet från servicenäringen. Gärna från kafé-, restaurang- eller konferensverksamhet.

Bagarmossens Folkets hus är en del av den landsomfattande Folketshus-rörelsen och vi är medlemmar i riksorganisationen Folkets hus och parker. Husets ägs och drivs av en förening och är en icke-vinstdrivande verksamhet. Tidigare erfarenhet från arbete i den ideella sektorn eller i folkrörelserna är därför också meriterande.

Du har en god förmåga att uttrycka dig skriftligen och muntligen på svenska. Kan du flera språk är det meriterande. Du är en van användare av digitala verktyg.

Mer information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på minst 75% med 6 månaders provanställning. Bagarmossens Folkets hus har kollektivavtal genom Folkets hus och parker. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-torsdag.

Skicka din ansökan senast 31 januari 2020 till info@bagisfh.se och ange Ekonomiassistent på ämnesraden. Mer information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Lena Wolmner, tel 0706-49 22 37.

Läs mer om Bagarmossens Folkets hus på här vår hemsida www.bagisfh.se och om Folkets hus-rörelsen på www.folketshusochparker.se.

Välkommen med din ansökan!