BOKNINGSREGLER

Glöm inte att kontrollera så att alla uppgifter stämmer i din bokningsbekräftelse.

Minsta tid för bokning är två timmar. Det är inte tillåtet att nyttja salen innan eller efter bokad tid. Se till att bokad tid innefattar tid för förberedelser och städ efteråt.

Om inget annat är avtalat så är salen tillgänglig utan möblering och teknisk utrustning och städning utförs av hyresgästen. Möbler och bord ingår hyran. Hjälp med möblering, teknik och städ kan beställas av oss till en kostnad (se prislista)

Är förhyrningen inte kvitterad inom 30 minuter, så är tiden förverkad och ni blir debiterad fullt pris.

Ej bokad tilläggstid debiteras dubbel taxa.

Nolltaxa gäller ej helger i Stora salen och Mellansalen. Rådrummet gäller full taxa oavsett dag för alla.

För tekniker till kontrollrum tillkommer 400 kr per timme, vill man bara ha teaterljus ett fast sken (strålkastare) kostar det 100 kr/timme.

Viktigt att veta innan du bokar

Vi har för närvarande vissa ljudproblem i huset. Vi jobbar på det men just nu måste vi tyvärr säga nej till arrangemang med hög musik och/eller annat högt buller. Det går bra att köra musik via dator eller telefon in i våra egen ljudanläggning men det fungerar tyvärr inte med förstärkare etc.

De slutna sällskap som serverar alkohol får avsluta serveringen senast klockan 24.

Avbokningsregler

Avbokning av alla salar skall göras minst 30 dagar före hyrestillfället. Övriga rum ska avbokas senast 10 dagar före hyrestillfället annars debiteras full hyra. 

Föreningar med nolltaxa debiteras ordinarie timpris vid för sen avbokning. Detta är i enlighet med regler för nolltaxeföreningar i Stockholms stad.