Bagarmossens Folkets Hus

Information till våra gäster med anledning av covid-19

Texten uppdaterad 2020-09-17 18:00

Det finns tecken på att smittspridningen av covid-19 ökar i Stockholm igen och Folkhälsomyndighetens besked är fortsatt att alla med symptom på luftvägsinfektion, även lindriga som snuva och halsont, ska stanna hemma och undvika sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Alla bör undvika större sammankomster, och hålla avstånd till varandra på platser där människor samlas. Offentliga sammankomster med fler än 50 personer är inte tillåtna.

Folkets hus är öppet för allmänheten. Vi följer råd och rekommendationer från myndigheterna för att det ska vara säkert att besöka oss. Mindre sammankomster kan genomföras som planerat på Folkets hus, förutsatt att hyresgästen följer Folkhälsomyndigetens allmänna råd för att undvika smittspridning. För alla sammankomster rekommenderas att hyresgästen gör riskbedömning före genomförandet för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta riskreducerande åtgärder. På Folkhälsomyndighetens hemsida finns ett verktyg för sådan riskbedömning. Du som hyresgäst har ett ansvar att följa lagkravet och se till att det inte blir fler än 50 personer.

Våra ordinarie regler för bokning och avbokning gäller, dvs. avbokningstiden är 30 dagar. Vi erbjuder dock kostnadsfri ombokning. Vill du diskutera din bokning på Folkets hus hänvisar vi i första hand till bokningen@bagisfh.se. Vi följer utvecklingen dag för dag, och eventuella ändringar i våra riktlinjer publiceras här på hemsidan.