Verksamheter i huset

Många har verksamhet i Bagarmossens Folkets hus. Det pågår kurser och träning av olika slag som arrangeras veckovis av en rad aktörer. Det finns även verksamheter som har sin bas i Folkets hus med kontor och yogastudio.

Här presenterar vi några av husets fasta och återkommande hyresgäster. Är du nyfiken på någon av verksamheterna så hittar du kontaktuppgifter nedan. Har du också verksamhet i Folkets hus och vill presentera den här? Hör av dig till info@bagisfh.se!


House of Hoofing – stepp / steppdans / tap dance
HoH jobbar med scenkonst, kulturproduktion och undervisning, framför allt inom afroamerikansk perkussiv dans, tap dance. Vårt mål är att fler ska få se och höra tapdans och bli medvetna om denna konstform som ursprung till både jazzmusik och streetdans. HoH gör även företagsgig, show, underhållning, privatlektioner, etc. Välkomna på stepplektioner måndagar i Folkets hus!

www.houseofhoofing.com

Rytmik – Stepp – Jazz med Mikaela
Gratis kurser i afroamerikanska danser där rytmiken och det egna uttrycket står i fokus. Vi dansar till olika sorters musik, allt ifrån jazz till funk till hiphop. Hösten 2022 onsdagar 15.45-16.45 (9-16 år) och 17.00-17.45 (4-8 år).
För intresseanmälan och mer information kontakta hellstenmikaela@gmail.com.

DHR Stockholmsavdelningen
Stockholmsavdelningen är landets största DHR-avdelning. Vi bildades 1924 och vårt geografiska verksamhetsområde är förutom Stockholm även kommunerna Ekerö, Lidingö, Sollentuna och Solna.
DHR är en intressepolitisk organisation som till största delen består av personer med rörelsehinder. Vi anser att funktionshinder uppstår i kollisionen med en otillgänglig omgivning, medan en omgivning fullt tillgänglig för alla gynnar hela samhället.
dhrs.se

Fire On Line
Vi dansar modern linedance, vilket är dans på rad till all sorts musik. Gillar du musik i olika stilar och inte vill vara beroende av en partner är linedance något för dig!
fireonline.se

Funkykidz
Funkykidz barndans är för alla barn 2-8 år som vill släppa loss och ha kul till härlig musik. Våra danslektioner är noga framtagna av koreografer och pedagoger med lång erfarenhet av dans för små och äldre barn. Funkykidz dansskola bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Alla har en given plats i gruppen och eleverna utvecklas år för år.
funkykidz.se/center/bagarmossen/69/

Naturskyddsföreningen Stockholms län
Naturskyddsföreningen i Stockholms län arbetar ur ett länsperspektiv. Vi bedriver guidningar inom ramen för Storstockholms naturguider, stödjer våra kretsar (lokalavdelningar) och arbetar med sakfrågor såsom trafik, skog, klimat och cykelfrågor.
utinaturen.nu
stockholms-lan.naturskyddsforeningen.se

Normkreativ balett och balettlek
Till känslofull, medryckande populärmusik och klassisk musik lär vi oss att dansa balett, enkelt och lustfyllt. Vi är fria att uttrycka oss i alla könsroller och tränar sceniskt uttryck, stolthet, elegans och teknik tillsammans, utifrån en självvald karaktär eller känsla. Vi klär oss som vi själva vill och är bekväma och fina med.
facebook.com/normkreativbalett

Stockholms Balettstudio
Klassisk balett för barn och vuxna hos meriterande lärare som har utbildat sig på kungliga svenska balettskolan och på Moskvas koreografiska akademi i Ryssland.
klassiskbalett.com

Tisdagskompisarna
Vi dansar polskor och andra bygdedanser. Lär av varandra och den dokumentation vi kan hitta i böcker och på internet.

VIVA dans & teater
Vi har danskurser för barn, unga och vuxna. Vi jobbar normkritiskt och produktionsinriktat, med ett konstnärligt och medskapande fokus.
vivadans.se

Yogarummet Bagarmossen
Yogarummet är en yogastudio en trappa upp i Bagarmossens Folkets Hus. Vi erbjuder ett stort utbud av drop-in-klasser i hatha, vinyasa flow, yin yoga & pilates, samt yogakurser.
kroppsverkstan-yogarummet.org