Bagarmossens Folkets Hus
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lesbisk julshow med Stand Up Yours

12 december, 2019 @ 19:00 - 21:00

150kr
Lesbisk julshow
Stand Up Yours presenterar i samarbete med Moa Svan & Sabina Wärme: En lesbisk julshow! Den 12 december gör vi lesbisk jul på Stand Up Yours!
Ta paus i att binge-watcha Unge Kommissarie Morse. Så iväg till Bagis Folkets Hus. Där blir det stämning och juleljus. Även standup och flatiga jul-hits såklart! Allt för att den rätta stämning ska infinna sig snart. Varmt välkomna på vår show- kom och få lite christmas glow!
Pris: 150 kr


Info medverkade:
Sabina Wärme Musiker, kompositör och producent. Släppte i år albumet Jag var molnen 2.0 med soloprojektet These Heavy Clouds. Skriver och producerar också musik för film, teater och scenkonst, samt driver kvinno- och transseparatistiska independentbolaget ANNA/ANNA RECORDS.
Moa Svan Komikern som utmanar med intellektuell humor och varit en av de som byggt den feministiska humorscenen till det den är idag. Aktuell med en vandrande standupföreställning på Historiska Muséet där hon letar efter nya berättelser i historien.
DJ Pamela Leal Viñals Har levererat musik till queerklubbar som DJ sedan mitten av 90-talet då hon var med och sjösatte den legendariske klubben Bitch Girl Club, dåtidens största lesbiska klubb i Skandinavien. Spelar ofta på Moxy, pridefestivaler och gayklubbar i landet.
Therese Sandin Efter succén med sin första soloshow Tjockis – en superviktig standupshow är hon aktuell med nya föreställning Ensam är stark (men det är lättare att bära en soffa om man är två). En av Stand Up Yours klubbdirektörer.
Pernilla Hammargren Började med standup 2006 och har sedan dess levererat egna soloshower samt arbetat med att driva klubbar och sammanhang som bryter normen i humorvärlden. Grundade prisbelönta Stand Up Yours 2014.

Detaljer

Datum:
12 december, 2019
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
150kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, ,