Registrations have closed

Familjekonsert: EfterhÀng med Mekaniska dockorkestern

206 206 people viewed this event.
50 kr
Biljett krÀvs

👉 Köp biljett pĂ„ Tickster

EfterhĂ€ng Ă€r mys och musikkonsert i timmarna mellan hĂ€mtning och lĂ€ggning. Vi har tagit barnens bĂ€sta artister och satt dem pĂ„ en scen nĂ€ra hemmet – allt för att göra det enkelt! EnergiförstĂ€rkande smoothie, frukt och kaka ingĂ„r i priset.

1920-tal. En liten mekanisk dockdjursorkester. En avdankad varietĂ©artist. Plötslig som genom ett trollslag befinner de sig 100 Ă„r senare. Och möter ett gĂ€ng skol- och förskolebarn av idag. HĂ€r gĂ€ller det att finna sig i situationen. The show must go on


Mekaniska dockorkestern Àr en flamsig, rolig och underbart ekvilibristisk tradjazzshow för barn av och med Micaela Gustafsson och hennes lilla mekaniska orkester. Charlestondans, stepp och svÀngiga lÄtar som bl a handlar om att gilla socker, vara mörkrÀdd och hamna i trubbel. Om att vara mÀnniska. Barn som vuxen. Nu som dÄ. Samma samma gamla gamla sak, eller? Alltihop ackompanjerat av en fantastisk mekanisk orkestern skapad av dockmakaren Amanda Cederquist och uppfinnaren Martin Essen-Möller.

Idé, musik och show av Micaela Gustafsson.

Dörrarna öppnar 16.00, förestÀllningen börjar 16.30.

EfterhĂ€ng ingĂ„r i projektet Kulturens superspridare i arrangemang av Riksteaterföreningen söder om söder i samarbete med Årsta Folkets hus.

 

NĂ€r

2021-10-06 kl 16:30 till
18:00
 

Vad

 

Taggar

Dela