Registrations have closed.

Efterhäng – Skräpitas

1198 1198 people viewed this event.
50 kr. Gratis för barn under 2 år
Biljett krävs

En nyskriven musikal där små och stora känslor får utlopp med hjälp av musikteaterns magi.

🎟 Köp biljett på Tickster Föreställningen börjar 16.30 

Från 15.30 finns mellis till försäljning för en billig peng.

16.30 börjar föreställningen

En kreativ och interaktiv föreställning med slagverkarna Diva och Liliana som spelar svängiga rytmer från Brasilien, Colombia, Argentina, Uruguay, Chile, Peru och Kuba. Duon sjunger också traditionella sånger samt gamla och nya lekramsor från Latinamerika och Sverige tillsammans med publiken. Föreställningen har som syfte att göra oss medvetna om miljösituationen på ett roligt och lekfullt sätt genom att återanvända sopor. Barnen är delaktiga och bygger enkla instrument av återvunnet material. Det blir maracas som de kommer att spela med under föreställningen. Barnen får också en grundläggande kunskap om vad som är tempo och puls i musiken. De får sjunga med i sånger både på svenska och spanska och lära sig några spanska ord.

Diva Cruz från Colombia och Liliana Zavala från Argentina träffades i Sverige genom musiken. Båda är slagverkare, älskar att spela tillsammans och jobbar professionellt som musiker i olika band.

EFTERHÄNG är mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister och satt dem på en scen nära hemmet – allt för att göra det enkelt!

Konserten ingår i serien Efterhäng som anordnas i samarbete med Musikcentrum Öst med stöd av Stockholms stad, Botkyrka kommun och Sollentuna kommun.

#folketshusforfuture

Fotograf: Fredrik Gille

 

När

2022-12-08 kl 15:30
 

Vad

 

Taggar

Dela