Bagis Comedy – Elina Du Rietz med gäster

627 627 people viewed this event.
Ordinarie: 190 kr, Student/ Pensionär/ Under 26: 150 kr
Biljett krävs

Bagis Comedy är stand up-klubben där MC Elina Du Rietz bjuder in tre av sina favoritkomiker till varje tillfälle. Denna gång ser ni inga mindre än Jonathan Rollins, Felicia Tomala och Jakob Öqvist!

🎟 Köp biljett på Tickster

Baren öppnar 18.00

Show 20.00

___

ELINA DU RIETZ är ståuppkomiker och skådespelare. Om du missat Elinas stand up så har du säkert sett henne på tv i Solsidan, Beck, Folk med Ångest, Tårtgeneralen, eller Kärlek och Anarki.

Under 2018-2019 turnerade Elina med sin första soloshow PK-FITTAN och det säger väl en hel del om henne. Hon driver sanslöst med sig själv i sina tappra försök att göra rätt, hon driver med er och hon kastar sig mellan olika karaktärer hon stöter på i livet.

Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-ås” som är hennes alter ego. Mamman som gör allt ”fel” och säger sånt som man som förälder bara tänker.

___

JONATAN ROLLINS är en komiker från Miami som flyttade till Sverige för kärleken och nu med sin charmiga berättarstil gjort sig ett namn som komiker. Han får oss att se på oss själva och Sverige på nya sätt. Jonathan uppträder på engelska.

___

FELICIA TOMALA har med sina dryga tio år i branschen stått på några av Sveriges största scener (RAW, Norra Brunn, mfl) och många av Sveriges minsta. Felicia syns också både framför kameran och i eftertexterna till några av Sveriges främsta humorproduktioner.

___

JAKOB ÖQVIST har en självsäker scennärvaro och en skattkista full av roliga iakttagelser kännetecknar Jakob standup. Engagerande balanserar hans lekfulla show snyggt mot den kärva synen han har på det moderna livet. Jakob hörs i radion varje morgon då han väcker landet i den färgsprakande morgonshowen ”Gry med vänner” på Mix megapol.
Han är en av skaparna av TV-succén Stockholm Live och Lol Sthlm. Han har även synts i Comedy Fight Club, Melodifestivalen, Idol och andra kända TV-program. Jakob är även en av Sveriges mest bokade och uppskattade konferencierer.

To register for this event please visit the following URL: https://secure.tickster.com/t9hg1mfy2yju6km →

 

När

2023-03-10 kl 20:00
 

Vad

 

Taggar

Dela