BOKA & HYRA LOKALER

Att boka

För bokningar av lokaler kontakta oss på e-post: bokningen@bagisfh.se
Kom ihåg att alltid skriva med önskat datum, tid och sal, samt typ av arrangemang.

Tänk på att den tid er bokning startar är den tid då ni får tillträde till lokalen och den tid er bokning slutar ska ni vara ute ur lokalen, lägg alltså själva in extra tid för förberedelser och städning vid behov. Minsta tid för bokning är två timmar.

Här finner du den aktuella prislistan.

Avbokning

Avbokning av alla salar skall göras minst 30 dagar före hyrestillfället för att undslippa debitering.

Att tänka på för dig som bokat lokal för fest i Bagarmossens Folkets Hus

Ljud
Från midnatt, kl 24.00, ska det vara mycket låg volym i lokalen, musiken avstängd. Livemusik är inte tillåten och allt ljud; musik och tal genom mikrofon måste gå igenom salens egna högtalare. Salen kommer snart ljudisoleras, men i nuläget behöver vi hålla ljudet på en nivå som inte stör grannarna så att vi kan fortsätta med Bagarmossens Folkets Hus verksamhet. Det är därför mycket viktigt att ni respekterar detta. Om ni går utanför huset för att t ex röka, tänk på att hålla en låg ljudvolym även där för att inte störa grannarna.

Tider
Den tid som er bokning börjar är den tid ni får tillträde till lokalen och kan börja förbereda er fest. Den tid er bokning slutar är den tid då ni ska vara ute ur lokalen, se därför till att planera ordentligt så att ni hinner avsluta festen, städa och utrymma lokalen till det klockslaget. Håller ni inte tiderna så tillkommer en avgift efteråt.

Alkohol
Du som har bokat lokalen är personligen ansvarig att ingen under 18 år eller utanför sällskapet serveras eller dricker alkohol samt att ingen blir för berusad och t ex stör personal eller andra gäster.

Garderob
Använd vårt garderobsrum för avhängning av kläder för att minska brandrisken.

Städning
Om ni inte har beställt städning så ska ni själva städa alla de utrymmen ni har använt. Vid bristande städning kan avgift tillkomma.

Ansvar
Innan ni öppnar festen, se till att du vet var husets utrymningsvägar finns. Händer det något så vänd dig i första hand till personalen, ring journummer och i nödfall ring 112 för att tillkalla polis, brandkår eller ambulans.

Du som har bokat är ansvarig att bokningen sköts enligt ovan och att ni tar väl hand om lokalen.