Välkomna till en Coronasäker bioupplevelse!

Nu kan du boka Din Egen Bio på Bagarmossens Folkets hus. Vi sköter projektorn, du väljer film som ur en jukebox.

Ta med dina närmaste på en bioupplevelse i Folkets hus! Ett sällskap hyr hela Stora salen. Ni väljer själva film från vår repertoar och betalar ett fast pris på 1500 kr för sällskap upp till 8 personer. Popcorn ingår! Biogodis, dryck mm finns till försäljning när ni kommer.

Vi följer alla rekommendationer och håller oss uppdaterade. Använd formuläret längst ned på sidan för att boka en visning.

Just nu kan du välja någon av dessa filmer

🎬 Ammonite
Drama. 117 minuter. Från 11 år.
Oscarvinnaren Kate Winslet och Saoirse Ronan briljerar i en gripande, emotionell och romantisk berättelse om två kvinnor i 40-talets England som genom varandra hittar nytt ljus i livet.

🎬 Billie
Dokumentär. USA 2020. 96 minuter. Från 11 år.
James Erskines dokumentär om Billie Holiday innehåller tidigare aldrig skådat material, och skildrar en av 1900-talet största och mest banbrytande artister som en stjärna mot alla odds.

🎬 En natt på Louvren: Leonardo da Vinci
Frankrike 2020. 95 minuter. Svensk text
I samband med 500-årsminnet kan vi nu se den enorma da Vinci-utställningen som visades på Louvren. Häng med på en guidad visning på vita duken!

🎬 En runda till
Drama. Danmark 2020. 117 minuter. Från 11 år.
Uppmuntrad av en teori människan är född med en halv promille för lite inleder gymnasieläraren Martin tillsammans med några vänner ett experiment – att ständigt vara alkoholpåverkade.

🎬 Idomeni
Dokumentär. Sverige 2020. 90 minuter. Svensk text.
Guldbaggenominerad dokumentär om en yazidisk familj på flykt undan IS. De blir fast i Idomeni, en liten grekisk by på gränsen till Nordmakedonien, där ett oorganiserat flyktingläger har bildats.

🎬 Judas and the Black Messiah (Premiär 29 april)
Drama. USA 2021. 126 minuter. Från 15 år.
En tät och dramatisk thriller inspirerad av den sanna historien om det chockerande mordet på Black Panther-ledaren Fred Hampton.

🎬 Nomadland
Western/Drama. USA 2020. 107 minuter. Barntillåten.
Fern (Frances McDormand) packar sin bil och ger sig ut på vägarna för att upptäcka livet utanför det konventionella samhället, som en modern nomad.

🎬 Sagan om Björnarna som erövrade Sicilien
Animerad familjefilm. Frankrike/Italien 2019. 82 minuter. Svenskt tal.
En färgsprakande och lekfull animerad pärla för både stora och små. Björnkonungen Leoncé leder sin stam genom bergen och in i människornas land.

🎬 Raya och den sista draken
Animerad familjefilm. USA 2021. 114 minuter. Från 7 år. Svenskt tal.
Det är upp till en ensam krigare, Raya, att leta reda på den sista draken för att kunna stoppa hotet mot Kumandra för alltid. Men hon får snart lära sig att det behövs mer än drakmagi för att rädda världen…

🎬 Sound of Metal
Musik/Drama. USA 2019. 120 minuter. Från 11 år.
Under en spelning känner trummisen Ruben plötsligt ett smärtsamt ringande i öronen. Det övergår snabbt i sämre hörsel. Rädslan och för att bli döv väcker hans gamla heroinsug. Vad innebär detta för hans framtida liv?

🎬 Spring, Uje spring
Komedi. Sverige 2019. 77 minuter. Barntillåten.
När livet tar vändningar du inte kunde fantisera om som frågan ställs på sin spets: vad är det som är värt nåt? Uje Brandelius spelar sig själv i en allvarlig komedi med popmusik om livet och vardagen.

🎬 Tove (Premiär 28 maj)
Drama. Finland 2020. 116 minuter. Barntillåten.
Helsingfors, 1945. Kriget är slut och för Tove Jansson börjar livet igen. Filmen skildrar en unik kvinnas intensiva sökande efter lust och frihet, och tillblivelsen av ett av världens mest älskade konstnärskap.

🎬 Up from the Streets
Musik/Dokumentär. USA 2019. 104 minuter.
Musikdokumentär om jazzstaden New Orleans. Se och hör historien om hur musik och kulturer i New Orleans blandades och kom att skapa en mycket distinkt uttrycksform.

🎬 White Riot
Musik/Dokumentär.
I 70-talets Storbritannien har nynazismen tagit fäste. Högerextrema partiet National Front är på frammarsch. Motståndet och berättelsen om Rock Against Racism påminner oss om folkets makt och att gatorna tillhör alla.


Information om visningarna

Kassan är öppen i 20 minuter innan er privata visning. Här kan ni köpa fika, godis och snacks och det är här ni betalar för ert besök. Allra helst med kort. Salongen och Kassan desinficeras mellan varje visning.

Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en bekräftelse, via mail, inom tre arbetsdagar.

OBS! Din visning är inte bokad förrän du fått ett bekräftelsemail från oss.


    Välj vad vill du se: