Bagarmossens Folkets Hus söker en husvärd med receptions- och bokningsansvar

ANSÖKNINGSTIDEN FÖR TJÄNSTEN HAR GÅTT UT.

Bagarmossens Folkets hus är Stockholms största Folkets hus och en av de viktigaste mötesplatserna för kultur, föreningsliv och möten i södra Stockholm. Vi är en verksamhet som utvecklas och växer och som under de senaste åren genomgått en omfattande förändringsprocess. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill vara med och bygga upp vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som husvärd med receptions- och bokningsansvar är du verksamhetens ansikte utåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemanna receptionen samt sköta bokning och fakturering.

I en liten och dynamisk verksamhet som Bagarmossens Folkets hus kan dock arbetsuppgifterna för en husvärd vara mycket varierade. Förutom de huvudsakliga arbetsuppgifterna kan det handla om att möblera och städa, bemanna husets café, göra inköp, uppdatera sociala medier-konton, hänga utställningar, vara publikvärd vid teaterföreställningar och hjälpa husets gäster och kunder på olika sätt, med mera. Arbete på kvällar och helger ingår i tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Vi vill ha din ansökan senast den 19/6. Skicka din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev till info@bagisfh.se.

Erfarenhet och profil
Du är social, kommunikativ och serviceinriktad. Du gillar att jobba i en verksamhet där tempot varierar. Vissa dagar är det lugnt och du kan jobba på i egen takt, medan andra dagar är mycket hektiska och kräver att du agerar flexibelt utifrån de situationer som uppstår.

Minst ett års yrkeserfarenhet av administration/reception/vaktmästeri eller liknande, samt gymnasieutbildning är ett krav. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av bokning och fakturering.

För tjänsten är det också meriterande med tidigare erfarenhet från servicenäringen. Gärna från kafé-, restaurang- eller konferensverksamhet.

Bagarmossens Folkets Hus är en del av den landsomfattande Folkets Hus- rörelsen och vi är medlemmar i riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Husets ägs och drivs av en förening och är en icke-vinstdrivande verksamhet. Tidigare erfarenhet från arbete i den ideella sektorn eller i folkrörelserna är därför också meriterande.

Ett krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig skriftligen och muntligen på svenska. Kan du flera språk, gärna språk som är representerade i Bagarmossen med omnejd, är det meriterande. Du är en van användare av digitala verktyg.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats med en mångfald av erfarenheter och bakgrunder.

Mer information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%, med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Bagarmossens Folkets Hus har kollektivavtal (HRF/Fastighetsavtalet).

Mer information om tjänsten lämnas av verksamhetscheferna Anna Linell och Lena Wolmner.
Anna Linell: 0706-49 22 31
Lena Wolmner: 0706-49 22 37

Kika gärna in på vår Facebook-sida för att skapa dig en bild av vad är på gång hos oss: https://www.facebook.com/BagarmossensFolketsHus/.

Läs mer om Folkets Hus-rörelsen på www.folketshusochparker.se.