Livet i Nackareservatet – bildvisning med Kim Forchhammer

Bagisfotografen Kim Forchhammer visar sina populära bilder på naturen i Nackareservatet.

Bagarmossens Folkets Hus uppmärksammar Biologiska mångfaldens dag 22 maj!

Bagisfotografen Kim Forchhammer visar sina populära bilder på naturen i Nackareservatet. Han berättar mer om det vi ser och vad vi inte ser. Han berättar också om sina bästa knep och ställen att gå till för att få se, och fotografera, reservatets rika natur. Efter bildvisningen finns tid att ställa frågor.

Kostnadsfritt. Fika finns att köpa.

Mer info om Biologiska mångfaldens dag 22 maj: https://www.biomfdag.se

I samarbete med Studiefrämjandet Stockholms Län.

Galleri Bagis: Moustafa Jano

Moustafa Jano är grafisk designer och utbildad vid konsthögskolan i Damaskus. Han har själv flytt från Aleppo till Sverige och nu vill han berätta om sina och andra flyktingars traumatiska upplevelser med hjälp av sina bilder.

Galleri Bagis: Every Person Has Lost Something – digitala montage av Moustafa Jano

Moustafa Jano är grafisk designer och utbildad vid konsthögskolan i Damaskus. Han har själv flytt från Aleppo till Sverige och nu vill han berätta om sina och andra flyktingars traumatiska upplevelser med hjälp av sina bilder. Bilderna är digitala montage som han bygger upp av egna foton och bilder som publicerats på internet för fri spridning. Motiven är ofta en kombination av dröm och verklighet där känslan av förgängelse och utsatthet är ständigt närvarande. Barnen återkommer i många av Moustafa Janos bilder och gestaltar en generation vars hela liv levts i krig.